Pikantní škvarková pomazánka s česnekem

32 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
398 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo a vychladlá je nakrájíme na malé kousky, škvarky umeleme, cibuli nasekáme najemno, česnek utřeme.
  • 2
    Do umletých škvarků vmícháme sádlo, hořčici, nasekanou cibuli a utřený česnek. Nakonec do pomazánky vmícháme nakrájená vejce, ochutíme solí a drceným pepřem.
  • 3
    Pomazánku podáváme studenou, namazanou na pečivo - chléb, rohlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.