Pikantní škvarková pomazánka s česnekem
32 min.
Ingredience
- 300gramůVepřové škvarky
- 3lžíceSádlo škvařené
- 3kusyVejce slepičí
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
398 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo a vychladlá je nakrájíme na malé kousky, škvarky umeleme, cibuli nasekáme najemno, česnek utřeme.
- 2Do umletých škvarků vmícháme sádlo, hořčici, nasekanou cibuli a utřený česnek. Nakonec do pomazánky vmícháme nakrájená vejce, ochutíme solí a drceným pepřem.
- 3Pomazánku podáváme studenou, namazanou na pečivo - chléb, rohlíky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.