Pikantní sladká treska

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
6 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a nasekáme najemno. V misce smícháme sójovou omáčku se zázvorem, česnekem a pepřem.
  • 2
    Tresku omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky a obalíme ji v ochucené sojové omáčce.
  • 3
    Jarní cibulky omyjeme, bílé části nakrájíme najemno, zelenou nať na kolečka. Ananas nakrájíme na malé kousky.
  • 4
    Ve větší pánvi rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět bílé části nakrájených cibulek. Pak do pánve vmícháme cukr, přilijeme vývar a krátce povaříme.
  • 5
    Větší část zelené natě cibulek přidáme s kousky ananasu, rybou a zbylou marinádou do pánve, vše promícháme a necháme 10 minut vařit na středním ohni. Směs dochutíme pepřem a solí, rozdělíme na servírovací talíře, posypeme zelenou natí cibulek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.