Pikantní srnčí řízky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
731 kcal
Bílkoviny
72 g
Tuky
44 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
706 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z očištěné srnčí kýty nakrájíme řízky, naklepeme je, osolíme a potřeme utřeným česnekem a hořčicí. Na každý řízek položíme plátek šunky a slaniny a posypeme oloupanou, nahrubo nakrájenou cibulí. Řízky přehneme na polovinu a okraje masa sepneme párátkem.
  • 2
    Připravené řízky obalíme v mouce, vejcích a ve strouhance. Zvolna je smažíme na pánvi na rozehřátém oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.