Pikantní sumeček
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín celý
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaKoření grilovací
- 1lžíceProvensálské koření
- 1kusBobkový list
- 400gramůPangasius - filety
- 1kusCibule
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceHořčice
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
24 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rybu pokapeme citronovou šťávou a sójovou omáčkou pikant. Osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a provensálskými bylinkami.
- 2Potřeme česnekem, hořčicí a pokmínujeme.
- 3Poté dáme odležet.
- 4Na másle s trochou oleje opečeme rybu s plátky cibule a bobkovým listem.
- 5Po 3 minutách rybu obrátíme a pečení dokončíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 30. 6. 2016
Pikantní sumeček
Tento recept mě přímo nadchl. Je vynikající, chuťové buňky si
přišly na své. Doba vaření i s přípravou skutečně celkem 30 minut.
Hodnotím : +5 Úplná mňamka.
Eva