Pikantní sýrový nákyp

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
32 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
53 mg
Cukr
712 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    K žloutkům přidáme hořčici, sůl, pepř a vše utřeme do pěny. Přimícháme nastrouhaný sýr a zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 2
    Směs nalijeme do 5 zapékacích misek vymazaných máslem, povrch posypeme nastrouhaným Eidamem a ve středně vyhřáté troubě zapékáme 8 - 10 minut, až nákyp nabyde.
  • 3
    Ihned podáváme v zapékacích miskách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.