Pikantní tajemství

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1670 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
155 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Umyté maso naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Na rozehřátých 2 dl oleje zlehka opékáme. Před dopečením přidáme na tenké proužky nakrájené papriky, na kolečka nakrájenou cibuli, nastrouhaný česnek, na tenké pásky nakrájené feferonky, směs poprášíme sladkou paprikou, všechno doměkka dopečeme.
  • 2
    V misce rozmícháme hořčici, kečup, sůl, bílé víno, přidáme vypeckované olivy, nalijeme na opečené maso.
  • 3
    Na pánvičce zahřejeme 2 dl oleje a upečeme omelety. Do jedné omelety dáme 2 celá vajíčka.
  • 4
    Na talíř dáma omeletu, nalijeme masovou směs a přikryjeme další omeletou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.