Pikantní tajemství
45 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2kusyFeferony
- 1kusPaprika žlutá
- 4lžíceKečup ostrý
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 0,1decilitrVíno bílé
- 4stroužkyČesnek
- 150gramůOlivy bez pecky
- 1kilogramVepřová kýta
- 4decilitryOlej olivový jedlý
- 4lžíceHořčice klasická
- 8kusůVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1670 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
155 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Umyté maso naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Na rozehřátých 2 dl oleje zlehka opékáme. Před dopečením přidáme na tenké proužky nakrájené papriky, na kolečka nakrájenou cibuli, nastrouhaný česnek, na tenké pásky nakrájené feferonky, směs poprášíme sladkou paprikou, všechno doměkka dopečeme.
- 2V misce rozmícháme hořčici, kečup, sůl, bílé víno, přidáme vypeckované olivy, nalijeme na opečené maso.
- 3Na pánvičce zahřejeme 2 dl oleje a upečeme omelety. Do jedné omelety dáme 2 celá vajíčka.
- 4Na talíř dáma omeletu, nalijeme masovou směs a přikryjeme další omeletou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.