Pikantní vejce

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
498 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme nasekanou petrželku a jemně nakrájenou cibuli. Zalijeme kyselou smetanou, přidáme citronovou šťávu, sardelovou pastu, sůl, pepř a vše povaříme.
  • 2
    Vejce uvařená natvrdo oloupeme, nakrájíme na kolečka a vložíme do omáčky.
  • 3
    Podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 6. 5. 2017
Pikantní vejce
Pikantnější jídla máme radi 😁