Pikantní vepřové kari

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
61 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osušíme a nakrájíme na slabší nudličky. Ve woku rozpálíme sezamový olej a maso 5 minut orestujeme za častého otáčení. Maso vyjmeme, odložíme stranou na talíř a do výpeku vložíme cibuli a česnek nakrájené nadrobno, necháme zpěnit. Přidáme kari pastu, švestkovou omáčku, vývar a 5 minut povaříme na mírném ohni. Vrátíme zpět maso a společně podusíme 10 minut. Hotový pokrm podáváme posypaný nasekanými piniovými oříšky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.