Pikantní vepřový salát s hráškem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
41 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrášek omyjeme a dáme vařit do osolené vody na 1 minutu, poté slijeme a necháme okapat. Maso osolíme a opepříme. Cibulku, koriandr a chilli papričky očistíme a pokrájíme na drobnější kousky.
  • 2
    Maso necháme grilovat na grilovací pánvi cca 10-14 minut. Poté ho vyjmeme, zabalíme do alobalu a necháme chvíli rozležet.
  • 3
    Připravíme si chilli dresink - chilli papričky smícháme s limetkovou šťávou, arašídovým a sezamovým olejem, cukrem a rybí omáčkou. V salátové míse smícháme hrášek, cibulku a chilli dresink, přidáme maso pokrájené na plátky, koriandr a arašídy. Opatřeně promícháme, dosolíme a dopepříme dle chuti a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.