Pikantní zelný salát s mletým masem

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek očistíme a najemno nasekáme. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a za stálého míchání na něm osmahneme cibuli a česnek. Přidáme mleté maso a opékáme asi 6 minut. Potom pánev odstavíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Čínské zelí omyjeme a nakrájíme na proužky. Bazalku omyjeme a lístky otrháme. Chilli papričky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen a na jemno nakrájíme.
  • 3
    Čínské zelí smícháme s vychladnutým mletým masem, bazalkou, zbytkem oleje, solí, octem a chilli papričkami. Necháme 15 minut odležet, potom podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.