Pilaf z králičího masa

80 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
843 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
26 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí předek nakrájíme na malé kousky, vykostíme a kosti vyvaříme na vývar. Cibuli a zeleninu nadrobno, podusíme na
  • 2
    másle, přidáme maso a opečeme. Podlijeme vývarem a dusíme
  • 3
    doměkka.
  • 4
    Rýži opražíme na másle, přilijeme osolený vývar a dusíme. Zapékací nádobu vymažeme tukem a vysypeme strouhankou.
  • 5
    Hotovou rýži smícháme s výpekem z masa a polovinu dáme do nádoby. Na ní dáme vrstvu masa a vrstvu rýže. Povrch uhladíme a potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme strouhaným sýrem a zakapeme máslem.
  • 6
    Pečeme dorůžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.