Pilaf z tresky

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
818 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
30 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z tresky nakrájíme na malé kousky, osolíme, opeříme a obalíme v mouce.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli, necháme zpěnit a přisypeme rýži. Podlijeme rybím vývarem, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, zakryjeme pokličkou a necháme 15 až 20 minut dusit.
  • 3
    Na jiné pánvi rozpálíme olej a kousky ryby na něm usmažíme dozlatova.
  • 4
    Rybu s rýží promícháme, vyndáme bobkový list a podáváme jako hlavní chod s rajčatovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.