Pilaf ze sumečka

30 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filety nadrobno nakrájíme a opečeme na oleji.
  • 2
    Přidáme předvařenou rýži, vývar, pepř a sůl. Směs vlijeme do rozehřáté, olejem vymaštěné remosky a zapékáme asi 10 minut. Potom necháme remosku chvíli zavřenou, až všechen vývar vsákne do rýže.
  • 3
    Pilaf podáváme ozdobený snítkou petrželky a čtvrtkami rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.