Pilaf ze sumečka
30 min.
Ingredience
- 350gramůPangasius - filety
- 200gramůRýže předvařená (parboiled)
- 4decilitryVývar rybí
- 1kusPetržel - nať
- 2kusyRajčata
- 1decilitrOlej stolní
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté filety nadrobno nakrájíme a opečeme na oleji.
- 2Přidáme předvařenou rýži, vývar, pepř a sůl. Směs vlijeme do rozehřáté, olejem vymaštěné remosky a zapékáme asi 10 minut. Potom necháme remosku chvíli zavřenou, až všechen vývar vsákne do rýže.
- 3Pilaf podáváme ozdobený snítkou petrželky a čtvrtkami rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.