Piperada

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Střídku žemle zvlhčíme mlékem a vymačkáme.
  • 2
    Na pánvi osmažíme šunku a necháme ji na teplém místě. Na téže pánvi rozpustíme na mírném ohni sádlo, přidáme oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a očištěné papriky nakrájené na nudličky. Osolíme, opepříme a dusíme doměkka.
  • 3
    Ušlehaná vejce smícháme s vymačkanou žemlí a přidáme k zelenině. Zamícháme a necháme dopéci. Přendáme na nahřátou mísu, obložíme opečenou šunkou a podáváme ozdobené snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.