Pita chléb s kuřecím masem a mangovým čatní
65 min.
Ingredience
- 100gramůSýr Ricotta
- 2kusyOkurky nakládané
- 10gramůMáta
- 5gramůKmín římský
- 20mililitrůOcet kvasný lihový
- 40gramůCukr krupice
- 4kusyMango
- 100gramůVýhonky Alfalfa - vojtěškové klíčky
- 1kusCibule
- 2lžičkySůl
- 500gramůKuřecí prsa
- 4plátkyChléb Pita
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
8 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
7 g
Cukr
42 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso opláchneme, uvaříme ve slané vodě a po vychladnutí nakrájíme na drobné kousky. Do mísy vložíme ricottu, na kostičky nakrájenou okurku, nasekanou mátu, římský kmín a dobře promícháme.
- 2Z oloupaného, na kostky nakrájeného manga, cibule, cukru, octa a soli připravíme sladké čatní. Vše smícháme a necháme na na mírném ohni zhoustnout. Čatní a směs z ricotty, okurky, máty a kmínu smícháme s kuřecím masem.
- 3Pita chléb rozřízneme, naplníme cibulí pokrájenou na kolečka, přidáme výhonky vojtěšky a naplníme je směsí čatní a kuřecího masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.