Pitěrský dušený candát

45 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
15 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchaného staženého candáta bez hlavy, ploutví a ocasu nakrájíme na porce. Dále na tenké nudličky nakrájíme velkou mrkev, na tenké plátky sterilované okurky, velkou cibuli, půlku citronu a zelené olivy bez pecek.
  • 2
    V kastrole osolenou rybu na másle zprudka opečeme na každé straně 3 minuty. Pak stáhneme oheň, přidáme nakrájenou zeleninu a citron, propláchnuté kapary, zalijeme kečupem s červeným vínem a zakryté 12-15 minut pomalu dusíme.
  • 3
    Hotový pokrm podle chuti přisolíme, rozdělíme na talíře a podáváme s vařenými bramborami, posypanými sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.