Pivní guláš

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
18 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme maso a společně smažíme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule. Během míchání opepříme a okmínujeme. Pak podlijeme troškou vody a asi polovinou piva. Osolíme a pod pokličkou dusíme do změknutí masa. Je-li třeba doplnit tekutinu, přiléváme pivo.
  • 2
    K měkkému masu přidáme rozdrobený nebo nastrouhaný chléb, majoránku a povaříme do zhoustnutí. Nakonec přidáme rozmačkaný česnek, případně dosolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.