Pivní guláš z vepřového masa

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
685 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
59 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
946 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule oloupeme a najemno nakrájíme. Oloupaný česnek prolisujeme.
  • 2
    Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky.
  • 3
    V hrnci rozehřejeme sádlo a osmažíme na něm nakrájenou cibuli. Pak přidáme kousky masa a orestujeme je. Směs okořeníme, opepříme a osolíme, přilijeme pivo, promícháme a maso dusíme do měkka.
  • 4
    V malém hrnku si z másla a mouky připravíme tmavou jíšku.
  • 5
    Měkké maso podlijeme vodou a guláš zahustíme jíškou. Pak do něj ještě přimícháme prolisovaný česnek, dochutíme pepřem a solí a krátce ho povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.