Pivovarská bašta

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
37 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme na menší kostky, osolíme a opečeme v kastrolu na oleji s nasekanou cibulí. Potom dáme zapéct do vyhřáté trouby.
  • 2
    Po částečném změknutí masa přilijeme kečup, pivo, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Vše dusíme doměkka. Ke konci dušení můžeme přidat nakrájené žampiony.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 22. 2. 2017
Pivovarská bašta
Podávala jsem s rýží - jídlo nenadchne, neurazí.