Pivovarská bašta
80 min.
Ingredience
- 300gramůVepřová plec
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 2špetkyPepř černý mletý
- 100mililitrůPivo světlé 12% 4,5% obj.
- 1lžíceKečup
- 1stroužekČesnek
- 0,5lžičkaSůl
- 100gramůŽampiony čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
37 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vepřové maso nakrájíme na menší kostky, osolíme a opečeme v kastrolu na oleji s nasekanou cibulí. Potom dáme zapéct do vyhřáté trouby.
- 2Po částečném změknutí masa přilijeme kečup, pivo, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Vše dusíme doměkka. Ke konci dušení můžeme přidat nakrájené žampiony.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 22. 2. 2017
Pivovarská bašta
Podávala jsem s rýží - jídlo nenadchne, neurazí.