Pizza cipolla

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
19 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenké kroužky a na oleji orestujeme.
  • 2
    Předehřejeme troubu na 200 °C. Okořeníme rajčata solí, pepřem a oreganem.
  • 3
    Vyválíme těsto na pečicí plech. Plech nebo formu na pizzu vymažeme olejem a položíme na ni těsto. Šunku jemně posekáme, sýr jemně nastrouháme.
  • 4
    Na těsto rozložíme rajčata a na ně cibuli. Posypeme nasekanou šunkou.
  • 5
    Zasuneme plech s pizzou na nejnižší rošt trouby a pečeme přibližně 30 minut. Po uplynutí poloviny doby pečení posypeme povrch pizzy sýrem. Podáváme ozdobené bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.