Pizza čtyř ročních období

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
768 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
36 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
8 g
Cukr
527 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na pizzu vyválíme na placku o průměru 25 cm. Dáme na vymazaný pečící plech a ohneme mírně okraje. Necháme přikryté kynout 10 minut na teplém místě, poté pizzu potřeme rajčatovou omáčkou až téměř k okraji.
  • 2
    Čtvrtinu pizzy poklademe plátky klobásy, další houbami, třetí artyčoky a poslední mozzarellou a ančovičkami. Navrch dáme kapary, bazalku a olivy, zakápneme olivovým olejem a dáme péct do předehřáté trouby na 20 minut při teplotě 200 stupňů Celsia.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.