Pizza s ančovičkami a mandlemi

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
24 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme mouku, sůl, droždí, polovinu oleje a trochu směsi vody a mléka. Postupně přidáme zbytek mléka s vodou a pomalu vytváříme těsto. To zpracováváme deset minut, pak ho necháme hodinu pod utěrkou kynout.
  • 2
    Na zbytku oleje osmažíme kolečka cibule.
  • 3
    Těsto vyválíme do velikosti pečícího plechu, vložíme ho na omaštěný plech, položíme na něj cibuli, nasekané ančovičky, oříšky, hrozinky, mandle, plátky paprik, pizzu osolíme, opepříme a pečeme patnáct minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.