Pizza s paprikou a brokolicí

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1506 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
12 g
Sacharidy
314 g
Vláknina
52 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brokolici rozdělíme na růžičky. Listy pórků nakrájíme na drobno. Kedlubnu omyjeme a nakrájíme na kostičky. Mrkev oloupeme a nakrájíme na plátky. Všechnu zeleninu vsypeme do hrnce, zalijeme litrem vody, osolíme, opepříme a vaříme cca 15 minut.
  • 2
    Papriku omyjeme a očistíme od nečistot. Nakrájíme ji na tenké proužky.
  • 3
    Zeleninovou směs rozmačkáme asi ve 100 ml vývaru, ve kterém se vařila.
  • 4
    V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a za stálého míchání vsypeme polentu podle návodu na obalu.
  • 5
    Polentu pak dáme na plech a rovnoměrně na ni rozprostřeme zeleninovou směs a kousky papriky. Vše pak pečeme při 220 stupních Celsia cca 15 minut v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.