Pizza s pepperoni a slaninou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
25 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
970 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na pizzu vyválíme do placky o průměru 25 cm a poprášíme ho lehce moukou. Těsto dáme na plech a ohneme trochu okraje. Potřeme ho olivovým olejem a posypeme strouhaným parmezánem. Přikryjeme a necháme odležet 10 minut, aby nakynulo.
  • 2
    Na těsto rozetřeme rajčatovou omáčku až ke krajům, poklademe nakrájenou slaninou a paprikami na kostky, navrch dáme klobásu pepperoni a posypeme uzeným sýrem. Posypeme oreganem a pokapeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
  • 3
    V předehřáté troubě pečeme 20 minut při teplotě 200 stupňů.
  • 4
    Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.