Pizza z nekynutého těsta

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
752 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
34 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mouky rozdrobíme droždí, přilijeme vlažnou vodu, přidáme 1 vejce, špetku soli a vypracujeme těsto. Ihned je rozetřeme na vymazaný plech a potřeme olejem a kečupem.
  • 2
    Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme na malé kousky nakrájené houby, rajčata a na kostičky nakrájený salám. Ochutíme solí, Vegetou, oreganem a za občasného míchání dusíme asi 10 minut.
  • 3
    Hotovou směs navršíme na těsto, zalijeme zbylými rozšlehanými vejci a posypeme strouhaným sýrem. Pizzu pečeme v horké troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.