Plátky krkovice pečené na pivu

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
30 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek nakrájíme na kolečka, krkovici naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Zapékací mísu vytřeme sádlem, dno vyložíme polovinou cibule a česneku, na to rozložíme plátky krkovice. Maso překryjeme druhou polovinou cibule a česneku, na směs rozložíme plátky slaniny, zalijeme pivem a v předehřáté troubě pečeme pod poklicí. Když je maso poloměkké, poklici dáme stranou a maso dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.