Plátky masa v marinádě pečené v alobalu

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
606 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
43 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na plátky.
  • 2
    Každý druh masa nakrájíme na čtyři plátky, vložíme do marinády a pod fólií necháme přes noc v chladničce.
  • 3
    Na čtyři čtverce alobalu položíme plátek vepřového masa, díl cibule, díl slaniny, plátek hovězího, opět cibuli a slaninu a navrch položíme skopový plátek (pořadí druhů masa není závazné), porci osolíme, opepříme, alobal dobře zabalíme a vše pečeme v pekáči na pečícím papíru zhruba 1 hodinu.
  • 4
    Marinádu připravíme smícháním rozdrceného česneku, hořčice, oleje, soli, piva a koření.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.