Plátky vepřové krkovice v marinádě
17 min.
Ingredience
- 4plátkyVepřová krkovička
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- Na marinádu
- 300mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 4stroužkyČesnek
- 2lžíceHořčice Dijonská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
48 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
122 mg
Cukr
50 mg
Postup přípravy
- 1Plátky krkovice osolíme, opepříme, vložíme do marinády a pod fólií nechám v chladničce alespoň 2 hodiny.
- 2Poté maso grilujeme.
- 3Marinádu připravíme smícháním prolisovaného česneku s hořčicí a pivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.