Plátky z vepřové kýty se švestkami

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
44 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme, sušené švestky vypeckujeme.
  • 2
    Do plátků vklepeme strouhanku, obalíme ve vajíčku a po obou stranách osmažíme na sádle do zlatova. Poté maso vyjmeme a držíme v teple. Do výpeku vmícháme hořčici a rajčatový protlak. Směs zalijeme vývarem, přidáme švestky, odložené maso a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.