Plátky ze svíčkové se žampiony a rajčaty

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi, na 1/2 lžíce olivového oleje, doměkka orestujeme plátky jarní cibulky a prolisovaný česnek. Přilijeme drůbeží vývar, rajčatový protlak, přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony a půlky cherry rajčátek. Po přivedení k varu ještě 4-5 minut vaříme na mírném ohni, přimícháme čerstvé lístky bazalky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Plátky ze svíčkové (kus o váze asi 140 g) potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a pod rozpáleným grilem opékáme z obou stran 3-4 minuty.
  • 3
    Maso na talíři obložíme směsí rajčat a hub.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.