Platýs s klíčky a fazolemi

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
39 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Platýse očistíme, osušíme a nakrájíme na proužky, které pokapeme citronovou šťávou, nasolíme a opepříme.
  • 2
    Ve woku rozehřejeme olej a proužky ryby 5 minut za častého otáčení opékáme. Přidáme scezené a okapané fazole, sójové klíčky a opékáme dalších 5 minut. Zalijeme sójovou omáčkou a posypeme nasekanými lístky nori.
  • 3
    Podáváme s plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.