Platýs v marinádě escabéche

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z platýse osmahneme na rozpáleném oleji.
  • 2
    Vyjmeme z pánve, osolíme, opepříme a posypeme sekanými piniemi a hrozinkami.
  • 3
    Na oleji v pánvi osmahneme na kolečka pokrájenou cibuli, přidáme bobkové listy. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem a octem. Přisypeme skořici. Chvilku podusíme a poté nalijeme na rybu.
  • 4
    Necháme odležet 8 hodin, poté vychlazené podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.