Platýsová filátka s hroznovým vínem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
6 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
882 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na plátky nakrájíme rybu a dáme do hluboké pánve s pokrájenými jarními cibulkami, solí, pepřem a vínem. Uvedeme do varu, pánev zakryjeme a dusíme 4 minuty. Poté rybí plátky přemístíme na servírovací mísu. Zakryjeme a udržujeme v teple.
  • 2
    Smícháme mléko, solamyl a přidáme do pánve s nasekaným koprem a smetanou. Uvedeme do varu a vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Přidáme hroznové víno a citronovou šťávu. Prohřejeme 2 minuty, směsí přelijeme porce ryby a okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.