Platýz Duglèré

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
23 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z platýze urovnáme do kastrolu, osolíme, opepříme, přidáme oloupaná pokrájená rajčata, sekanou petrželku, nadrobno nakrájenou cibuli a zalijeme vínem. Nádobu přikryjeme pokličkou. Povaříme 6 minut, rybí filety opatrně vyjmeme a vývar zahustíme žmolenkou, vytvořenou z másla a mouky. Chvilku povaříme a porce ryby vrátíme do omáčky, kde je necháme prohřát. Už nevaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.