Platýz na víně s mandlemi

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
486 mg
Cukr
240 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z platýze (i s kůží) osolíme, opepříme, pokapeme polovinou oleje, druhou polovinou vymažeme pekáček. Filety vložíme do pekáčku, posypeme mandlovými lupínky, podlijeme troškou vína, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut. V průběhu pečení filety poléváme vypečenou šťávou.
  • 2
    Upečené filety upravíme na talíře a posypeme posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.