Platýz s rajčaty

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z platýze nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Rajčata scedíme, trochu pokrájíme, česnek prolisujeme, bazalku s tymiánem posekáme na jemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme rybí kostky a osmahneme. Rybu vyjmeme, do oleje vložíme rajčata, česnek, bazalku, tymián, chvíli podusíme, vrátíme zpět rybu, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.