Platýz v trojobalu
40 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 4kusyPlatýz - filety
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceStrouhanka
- 1kusPetržel - nať
- 1kusCitrony
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
29 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
312 mg
Postup přípravy
- 1Omyté filety z platýze (nerozmrazené) osolíme, ihned obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.
- 2Porce usmažíme do zlatova na oleji po obou stranách.
- 3Podáváme s bramborovými hranolky. Na každou porci ryby položíme dílek citronu a snítku petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.