Platýz ve vinné omáčce

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
856 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet v zapékací míse. V misce smícháme smetanu s bylinkami, osolíme a opepříme, přilijeme bílé víno a vše velmi dobře promícháme. Rybí filety přelijeme ochucenou smetanou. Zapékáme v předehřáté troubě při 180 °C přibližně 30 minut. Rybí porce poté rozdělíme na talíře, posypeme pažitkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.