Plněná cibule nádivkou z mletého masa a petržele

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
24 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme cibule a v mírně osolené vodě vaříme 15 minut, vyndáme a necháme okapat.
  • 2
    Seřízneme vršky cibulí a malou lžičkou vydlabeme vnitřky. Polovinu vydlabané dužiny rozmělníme. Na rozpuštěném másle podusíme cibulovou dužinu dosklovita, přidáme mleté maso, důkladně opečeme a směs okořeníme solí a pepřem. Přimícháme smetanu a jemně nasekanou petržel.
  • 3
    Cibule naplníme směsí a vložíme do vymaštěné zapékací mísy. Zalijeme masovým vývarem, mísu zakryjeme alobalem a pokrm pečeme v troubě předehřáté na 180 stupňů asi 35 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.