Plněná vejce s olivami

38 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, schladíme, oloupeme, podélně rozpůlíme, vyjmeme žloutky. Ty rozmícháme s jogurtem, osolíme, opepříme, posypeme paprikou. Rozdělíme na tři stejně velké díly.
  • 2
    Jednu třetinu smícháme s okapanými olivami na jemno pokrájenými, druhou třetinu promícháme s nasekanou pažitkou, třetí s nastrouhaným fenyklem.
  • 3
    Talíře vyskládáme opranými, okapanými zelnými listy, půlky vajec na ně naskládáme, naplníme směsí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.