Plněná vepřová kolena

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1958 kcal
Bílkoviny
93 g
Tuky
158 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kolena ve slané vodě v tlakovém hrnci uvaříme doměkka (poté, co hrnec začne pískat, vaříme maso padesát minut). Pak maso vykostíme.
  • 2
    Oloupaná jablka a mrkve nastrouháme, spojíme s nastrouhaným křenem, strouhankou, žloutky, solí a pepřem. Směs promícháme a naplníme jí kolena. Otvory sepneme a vložíme je do zapékací mísy na olej a pečeme je při 220 stupních Celsia asi čtyřicet minut.
  • 3
    Po vychladnutí z masa odstraníme spínací spony, nakrájíme ho a okamžitě podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.