Plněná vepřová roláda se zeleninou

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2016 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
190 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme a opepříme. Špenát minutu povaříme a promícháme s prolisovaným česnekem. Plátky cibule zpěníme na 40 ml oleje. Vejce a smetanu rozšleháme, osolíme, opepříme podle chuti a přidáme k cibuli, tak připravíme vaječnou omeletu. Na maso položíme plátky šunky, na ně míchaná vejce a špenát, vše posypeme kostičkami papriky a roládu zabalíme a převážeme nití.
  • 2
    Na 80 ml oleje ji pečeme při 220 stupních Celsia asi 10 minut. Pak přilijeme bujon a přikryté alobalem dál dusíme 40 minut při 180 stupních Celsia. Odstraníme alobal a dopékáme 25 minut dočervena. Roládu poléváme šťávou a občas podléváme.
  • 3
    Poté ji necháme 20 minut odpočinout bez nití, nakrájíme ji a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 16. 9. 2015
Plněná vepřová roláda se zeleninou
Tak tomu se říká sex na talíři !! 😋Má to všechno nej a ještě něco navrch. Příprava je sice krapet náročnější na čas, ale všechno se vám vrátí, hned jak ochutnáte první sousto!!!! 😎Supr supr supr!!!!!! Díky 😁😁
Anonymní uživatel
st 16. 9. 2015
Plněná vepřová roláda se zeleninou
Tak tomu se říká sex na talíři !! 😋Má to všechno nej a ještě něco navrch. Příprava je sice krapet náročnější na čas, ale všechno se vám vrátí, hned jak ochutnáte první sousto!!!! 😎Supr supr supr!!!!!! Díky 😁😁