Plněné kedlubny

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubny oloupeme a vydlabeme část dužiny ze středu, aby vznikl prostor pro náplň.
  • 2
    Kedlubny vložíme do zapékací misky, překryjeme alobalem a dáme předpéct.
  • 3
    Na pánvi orestujeme cibulku, přidáme kuřecí maso, které jsme nakrájeli na malé kousky, přidáme nakrájená rajčata, rajčatový protlak, prolisovaný česnek a vše dochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Předpečené kedlubny plníme směsí a vrátíme je na pár minut do trouby.
  • 5
    Před koncem pečení je posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.