Plněné kedlubny
70 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
27 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Menší kedlubny oloupeme a necháme povařit 10 minut ve vroucí, osolené vodě.
- 2Poté vodu slijeme, necháme okapat a dužinu vydlabeme lžičkou.
- 3Vydlabané kedlubny naskládáme do máslem vymazaného pekáčku, zakryjeme pomaštěným alobalem a necháme péct při 230°C 18 minut.
- 4Žampiony pokrájíme na menší kousky, smícháme s pokrájenou šalotkou, osolíme a opepříme a směs necháme osmahnout na rozpáleném másle.
- 5Kedlubny naplníme žampionovou nádivkou a necháme zapékat při 250°C do zezlátnutí.
- 6Servírujeme posypané sekanou petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.