Plněné kedlubny

70 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
27 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Menší kedlubny oloupeme a necháme povařit 10 minut ve vroucí, osolené vodě.
  • 2
    Poté vodu slijeme, necháme okapat a dužinu vydlabeme lžičkou.
  • 3
    Vydlabané kedlubny naskládáme do máslem vymazaného pekáčku, zakryjeme pomaštěným alobalem a necháme péct při 230°C 18 minut.
  • 4
    Žampiony pokrájíme na menší kousky, smícháme s pokrájenou šalotkou, osolíme a opepříme a směs necháme osmahnout na rozpáleném másle.
  • 5
    Kedlubny naplníme žampionovou nádivkou a necháme zapékat při 250°C do zezlátnutí.
  • 6
    Servírujeme posypané sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.