Plněné krůtí řízky s vejci

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
851 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
57 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Na maso položíme plátek šunky, plátek sýra a půlku vejce. Rohy mas spojíme ve středu a sepneme jehlou. Závitky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích, strouhance a smažíme na másle s olejem z obou stran dozlatova. Ze závitků odstraníme jehly, závitky nařízneme do růžice a podáváme s plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.