Plněné masové krokety v alobalu

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
42 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme mleté maso s 1 vejcem, hladkou moukou, předem navlhčenou a vymačkanou žemlí, nasekanou cibulí, solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Z masové směsi vytvarujeme 4 placky a každou poklademe 1/4 uvařeného vejce, kouskem salámu a 1/4 okurky. Stočíme do tvaru šišky, vložíme do alobalu potřeného máslem a dobře zabalíme.
  • 3
    Krokety pečeme na plechu v troubě vyhřáté na 190 stupňů Celsia asi 20 minut.
  • 4
    Potom alobal otevřeme a maso ještě chvíli dopékáme.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.