Plněné masové krokety v alobalu
45 min.
Ingredience
- 500gramůMaso mleté - mix
- 2kusyVejce slepičí
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1,5kusyŽemle tuková
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 80gramůSalám měkký
- 1kusOkurky nakládané
- 20gramůMáslo čerstvé
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
42 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme mleté maso s 1 vejcem, hladkou moukou, předem navlhčenou a vymačkanou žemlí, nasekanou cibulí, solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Vše dobře promícháme.
- 2Z masové směsi vytvarujeme 4 placky a každou poklademe 1/4 uvařeného vejce, kouskem salámu a 1/4 okurky. Stočíme do tvaru šišky, vložíme do alobalu potřeného máslem a dobře zabalíme.
- 3Krokety pečeme na plechu v troubě vyhřáté na 190 stupňů Celsia asi 20 minut.
- 4Potom alobal otevřeme a maso ještě chvíli dopékáme.
- 5Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.