Plněné mleté ptáčky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
56 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
725 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso promícháme s vejcem, 1/2 oloupané, nakrájené cibule, strouhankou, moukou, solí a pepřem.
  • 2
    Z masové směsi vytvarujeme 4 tenké placičky, do středu každé položíme na šikmé plátky nakrájené párky, na kolečka nakrájenou zbylou cibuli a na hranolky nakrájenou slaninu. Okraje masa přeložíme přes náplň a přitiskneme.
  • 3
    Válečky masa lehce zmáčkneme a opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.