Plněné omelety

45 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
19 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky, žampiony nakrájíme na plátky, petrželovou nať drobně posekáme, sýr nastrouháme.
  • 2
    V hlubší pánvi na polovině oleje osmažíme cibuli, přidáme žampiony a rajčata. Do směsi přidáme špetku pepře, špetku soli a dusíme, až jsou žampiony měkké, poté do směsi vmícháme petrželovou nať. Směs odstavíme a držíme na teple.
  • 3
    Na druhé polovině oleje usmažíme dvě omelety z vajec, která jsme ušlehali se špetkou soli, vodou a polovinou ustrouhaného sýra.
  • 4
    Omelety plníme zeleninovou směsí, přepůlíme a posypeme zbylým sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.