Plněné papriky s krůtím masem

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
14 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme na nudličky krůtí maso.
  • 2
    Smícháme v misce olej, bylinkovou sůl, pepř, česnek na plátky a nasekanou bazalku. Přidáme do směsi kousky krůtího masa a necháme marinovat.
  • 3
    Uvaříme v osolené vodě rýži se zelenými fazolkami.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme olej a dozlatova usmažíme krůtí maso.
  • 5
    Přidáme rýžovou směs a promícháme.
  • 6
    Opláchneme červené papriky, přepůlíme a zbavíme jadřinců. Naplníme je připravenou směsí a dáme do pekáče.
  • 7
    Zapékáme je 20 minut v předehřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.