Plněné papriky s krůtím masem
70 min.
Ingredience
- 400gramůKrůtí maso
- 1špetkaSůl bylinková
- 4kusyPaprika červená
- 150gramůFazolové lusky zelené
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůRýže dlouhozrnná
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
14 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme na nudličky krůtí maso.
- 2Smícháme v misce olej, bylinkovou sůl, pepř, česnek na plátky a nasekanou bazalku. Přidáme do směsi kousky krůtího masa a necháme marinovat.
- 3Uvaříme v osolené vodě rýži se zelenými fazolkami.
- 4V pánvi rozehřejeme olej a dozlatova usmažíme krůtí maso.
- 5Přidáme rýžovou směs a promícháme.
- 6Opláchneme červené papriky, přepůlíme a zbavíme jadřinců. Naplníme je připravenou směsí a dáme do pekáče.
- 7Zapékáme je 20 minut v předehřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.