Plněné plátky z vepřové kýty

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
34 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
196 mg
Cukr
45 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji zlehka opečeme po jedné straně. Na opečenou stranu masa položíme plátek salámu, potřeme prolisovaným česnekem a maso přeložíme. Upevníme jehlami nebo párátky a opečeme. Podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Během dušení plátky poléváme vzniklou šťávou a podléváme horkou vodou. Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a opepříme. Můžeme podávat s bramborovými knedlíky a špenátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.